با هدف آمادگی و هماهنگی بیش از پیش؛
کارگاه مراقبت و کنترل بیماری های حاد تنفسی برگزار شد
با هدف هماهنگی و آمادگی بیش از پیش حوزه های بهداشت و درمان، کارگاه مراقبت و کنترل بیماری های حاد تنفسی در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به مناسبت روز حسابدار انجام پذیرفت؛
تبریک معاون بهداشتی دانشگاه به همکاران امور مالی و بودجه با اهدای گل
معاون بهداشتی دانشگاه با حضور در اتاق همکاران بخش مالی و بودجه، فرارسیدن روز حسابدار را با اهدای گل تبریک گفت.
معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران:
نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است
معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران تاکید کرد: نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است و می تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.
معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد:
بستری بودن 182 بیمار مبتلا به بیماری های حاد تنفسی در بیمارستان های استان
معاون بهداشتی دانشگاه با تاکید بر رعایت توصیه های بهداشتی از جمله شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون، پرهیز از حضور در اماکن شلوغ و عدم در آغوش گرفتن در دیدارهای روزانه، از بستری بودن 182 نفر به دلیل ابتلا به بیماری های حاد تنفسی در بیمارستان های استان خبر داد.
رکابزنی همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز داوطلب
همزمان با روز جهانی داوطلب، همکاران دوچرخه سوار معاونت بهداشتی، ۳۸ کیلومتر رکاب زدند.
پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز داوطلب
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی داوطلب 5 دسامبر 2025 ( 14 آذر 1404) در پیامی گفت: داوطلبان سلامت و سفیران سلامت در واقع افرادی از نهاد و جنس خود مردماند که همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولین بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار می کنند، آنان بدون هیچ چشمداشتی، ضمن برقراری ارتباط مناسب با مردم جامعه خود، دانش و سواد و سطح سلامت مردم را در حیطه های گوناگون بهبود میبخشند.
معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد:
اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه ی سالم با محوریت ترویج مصرف نان سالم
معاون بهداشتی دانشگاه از اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه ی سالم از 15 تا 30 آذر ماه سال جاری با محوریت ترویج مصرف نان کامل همزمان با سراسر کشور در استان گیلان خبر داد و گفت: مصرف نان سالم (دارای سبوس و گیاهک گندم) در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی، دیابت، سرطان ها، چاقی و مشکلات متابولیکی و گوارشی پیشگیری می کند.
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه؛
کمیته بین بخشی اجرای پویش ملی آموزش همگانی تغذیه سالم تشکیل شد
کمیته بین بخشی در راستای هماهنگی اجرای پویش ملی آموزش همگانی تغذیه سالم در کشور با محوریت ترویج نان سالم با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و نمایندگان دستگاه های مرتبط در سالن جلسات معاونت تشکیل جلسه داد.
همزمان با 11 آذر؛
معاون بهداشتی دانشگاه یاد میرزاکوچک جنگلی و مشاهیر گیلان را زنده نگاه داشت
معاون بهداشتی دانشگاه همزمان با سالروز شهادت میرزاکوچک جنگلی با حضور در سلیمانداراب، یاد سردار جنگل و مشاهیر گیلان را زنده نگاه داشت.
به مناسبت روز جهانی ایدز؛
معاون بهداشتی دانشگاه از زحمات کارکنان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رشت تقدیر کرد
معاون بهداشتی دانشگاه با همراهی معاون فنی معاونت، رییس مرکز بهداشت رشت و جمعی از کارشناسان، به مناسبت روز جهانی ایدز از زحمات کارکنان مرکز مشاوره بیماری های رفتاری رشت تقدیر کرد.

