• 1404/09/16 - 08:52
  • تعداد بازدید خبر : 9
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران:

نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است

معاون بهداشتی دانشگاه در برنامه تلویزیونی شبکه باران تاکید کرد: نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است و می تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر سید مهدی سلیمانی در گفتگو با برنامه تلویزیونی « صبح تازه » شبکه استانی باران، همزمان با پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه ی سالم با محوریت ترویج مصرف نان سالم اظهار کرد: نان کامل که سبوس و گیاهک گندم دارد در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها از جمله مشکلات قلبی- عروقی، مشکلات گوارشی، سرطان ها، چاقی و مشکلات متابولیکی موثر است.

وی افزود: بررسی های انجام شده در کشور نشان می دهد که مردم ایران نان کامل را کمتر و نان سفید را بیشتر مصرف می کنند در حالی که نان کامل نسبت به نان های تهیه شده با آرد سفید از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است.

رییس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین های موردنیاز بدن انسان توسط نان تامین می شود گفت: با توجه به نقش نان در سلامت فرد و رفع نیازهای موردنیاز بدن، کیفیت نان تاثیر مستقیمی بر سلامت جامعه دارد.

دکتر سلیمانی اعلام کرد: طبق گزارش بار بیماری ها، در سال 2023 مصرف کم غلات نان کامل اصلی ترین عامل خطر رژیم غذایی در مرگ زودهنگام در کشور ما بوده و در همان سال، بیش از 10 هزار مرگ زودرس به دلیل بیماری های قلبی- عروقی، دیابت و برخی سرطان ها به دلیل مصرف کم غلات کامل در ایران رخ داده است پس همین آمار کافیست تا نشان دهد که اهمیت مصرف نان کامل تا چه میزان است.

وی ابراز امیدواری کرد: با همت مسئولان و اطلاعرسانی به مردم، بتوانیم نقش موثری در راستای تامین و ارتقای سلامتی مردم به ویژه از لحاظ تغذیه ی سالم داشته باشیم.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 149003
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/09/16 08:52