به مناسبت روز جهانی غذا؛
سفره ی صبحانه ی سالم در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
همزمان با روز جهانی غذا با تاکید بر شعار تغذیه ی سالم، سفره ی صبحانه ی سالم با حضور ریاست دانشگاه برای همکاران ستادی معاونت به همت گروه بهبود تغذیه تدارک دیده شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این مراسم که با حضور دکتر محمدتقی آشوبی- ریاست دانشگاه- و دکتر فیروز سرودی – معاون غذا و دارو- به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه و گروه بهبود تغذیه برگزار شد، صبحانه ی سالم برای همکاران سرو شد.
با توجه به اینکه شعار امسال سازمان جهانی FAO برای روز جهانی غذا « دست در دست هم برای غذاهای سالم تر و آینده ای بهتر » تعیین شده است، صبحانه ی معاونت بهداشتی دانشگاه شامل نان، پنیر پاستوریزه، خرما و تخم مرغ در کنار گوجه فرنگی و خیار، کدو حلوایی ( بدون شکر) و میوه ی فصل تدارک دیده شد تا در کنار تنوع غذایی، سلامتی و کامل بودن وعده ی نخست روز تکمیل شود.


نظر دهید