پیام معاون بهداشتی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا
معاون بهداشتی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز جهانی غذا را گرامی داشت و بر دسترسی همه به غذای سالم و کافی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، در متن این پیام آمده است:
سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد ( فائو ) هر سال - 16 اکتبر مصادف با 24 مهرماه- روز جهانی غذا را با هدف حساس سازی و کسب حمایت همه جانبه به منظور برقراری امنیت غذا و تغذیه برگزار می کند.
سازمان فائو شعار روز جهانی غذا در سال 2025 را " دست در دست هم برای غذاهای سالم تر و آینده ای بهتر " نامگذاری کرده است و خواستار همکاری جهانی برای ایجاد آینده ای صلح آمیز، پایدار، مرفه و با امنیت غذایی است.
مطمئنا با همکاری دولت ها، سازمان ها، بخش ها و جوامع می توانیم سیستم های کشاورزی – غذایی را متحول کنیم تا اطمینان حاصل شود که همه به یک رژیم غذایی سالم دسترسی دارند و در هماهنگی با کره زمین زندگی می کنند.
در برخی مناطق جهان، شدت ناامنی غذایی بسیار زیاد است. تخمین زده می شود که 673 میلیون نفر در دنیا با گرسنگی زندگی می کنند. در برخی مناطق نیز، افزایش شیوع چاقی و ضایعات مواد غذایی به وجود سیستمی نامتعادل اشاره دارد جایی که فراوانی غذا و فقدان آن اغلب در کنار هم وجود دارند.
به منظور گرامیداشت این روز با تاکید بر فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذا، هر سال اقداماتی در راستای آموزش و اطلاع رسانی جامعه از سوی حوزه بهداشت دانشگاه انجام می شود که امید است با اطلاعرسانی بیشتر، روز جهانی غذا و اهداف آن بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
دکتر سید مهدی سلیمانی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گیلان


نظر دهید