معاون بهداشتی دانشگاه در حضور اصحاب رسانه تاکید کرد:
روغن کلزا ( کانولا) مناسب ترین روغن برای تهیه غذا در سفره های مردم است
معاون بهداشتی دانشگاه همزمان با اجرای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه ی سالم با محوریت مصرف روغن مناسب، روغن کلزا ( کانولا) را مناسب ترین روغن از لحاظ تغذیه ای برای تهیه غذا در سفره های مردم عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ همزمان با اجرای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه ی سالم ( 15 تا 30 آذر) با شعار « روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم » دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه- در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه تغییر عادات غذایی مردم زمانبر اما شدنی است، اظهار کرد: بیماری های قلبی و عروقی با 48/2 درصد اولین عامل مرگ و میر در استان است و رابطه تغذیه با سلامت قلب و عروق غیرقابل انکار است.
وی افزود: متاسفانه گیلان در ابتلا به کلسترول بالا، فشار خون بالا و اضافه وزن و چاقی، رتبه ی نخست کشور را دارد که بخش عمده ای از این بیماری ها از طریق عادات غذایی ناسالم بروز می کند.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به ثبت رشت و استان گیلان در سازمان یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک، اهمیت توجه به غذای سالم را مدنظر قرار داد و گفت: باید با آگاهی بخشی به مردم و فرهنگ سازی نسبت به تغییر عادات نادرست غذایی در بین مردم و نسل جوان اقدام کنیم و این مهم با حمایت و تمرکز رسانه ها تحقق می یابد.
دکتر رضوانی شعار امسال پویش ملی تغذیه ی سالم که « روغن سالم، غذای سالم و خانواده سالم » را عنوان و تصریح کرد: مردم باید بدانند مناسب ترین روغن برای مصرف از لحاظ خواص تغذیه ای، روغن کلزا یا کانولا است که می تواند جایگزین درست و مناسبی برای سایر روغن های خوراکی در سفره های مردم شود.
وی با بیان اینکه حذف مصرف روغن های جامد از سفره های مردم با تلاش سال های طولانی محقق شد بر جایگزینی روغن کلزا ( کانولا) در سفره های مردم با تبلیغ و آگاهی بخشی در جامعه تاکید کرد.
در ادامه ی این نشست که به همت گروه بهبود تغذیه ی جامعه ی معاونت و همکاری مدیریت روابط عمومی دانشگاه و معاونت غذا و دارو دانشگاه تشکیل شد اصحاب رسانه پرسش های خود درباره ی این پویش را مطرح کردند.
نظر دهید