لیست اخبار صفحه :1
بیش از 35 هزار بازدید توسط بازرسان سلامت محیط و کار از سراسر استان تاکنون انجام شده است
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه:

بیش از 35 هزار بازدید توسط بازرسان سلامت محیط و کار از سراسر استان تاکنون انجام شده است

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه از انجام بیش از 35 هزار بازدید توسط بازرسان سلامت محیط و کار سراسر استان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از 15 اسفند سال گذشته تا 4 فروردین امسال خبر داد.

مراجعه بیش از 10 هزار نفر در تعطیلات نوروزی به مراکز جامع سلامت سراسر استان
معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد:

مراجعه بیش از 10 هزار نفر در تعطیلات نوروزی به مراکز جامع سلامت سراسر استان

معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به فعال بودن حداقل یک مرکز خدمات جامع سلامت در هر شهر در کنار مراکز شبانه روزی و بیتوته در تعطیلات روزهای نخستین سال جدید، از مراجعه بیش از 10 هزار نفر به این مراکز از 29 اسفند سال گذشته تا چهارم فروردین سال جدید خبر داد.

بازدید بهداشتی از انبارهای مرکزی موادغذایی و رستوران های رشت
در دومین روز از سال جدید انجام شد؛

بازدید بهداشتی از انبارهای مرکزی موادغذایی و رستوران های رشت

در قالب طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۳ و همزمان با ماه مبارک رمضان و روزهای نخستین تعطیلات نوروزی، از انبارهای مرکزی مواد غذایی و رستوران های رشت بازدید مشترک بهداشتی صورت گرفت.

بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد از شروع طرح سلامت نوروزی 1403 از چرخه ی مصرف خارج شد
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه اعلام کرد:

بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد از شروع طرح سلامت نوروزی 1403 از چرخه ی مصرف خارج شد

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن اعلام تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از سراسر استان در آستانه فرارسیدن سال جدید خبر داد: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سراسر استان طی 11 روز، بیش از 21 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته، توسط بازرسان کارشناس بهداشت محیط کشف و از چرخه ی مصرف خارج شد.

پیروی از برنامه غذایی صحیح توسط روزه داران
معاون بهداشتی دانشگاه همزمان با ماه مبارک رمضان تاکید کرد:

پیروی از برنامه غذایی صحیح توسط روزه داران

معاون بهداشتی دانشگاه اهمیت پیروی از یک برنامه ی غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان را یادآور شد و گفت: با پیروی از برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان هم می توان عادات غذایی اشتباه را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد.

کمیته سلامت گوش و مراقبت از شنوایی
در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛

کمیته سلامت گوش و مراقبت از شنوایی

در راستای ارتقای مراقبت های گوش و شنوایی، کمیته سلامت گوش و مراقبت از شنوایی در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل جلسه داد.

آخرین بروز رسانی : 1403/01/10 17:59