در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
جلسه ی آموزشی دستورالعمل نحوه تکمیل چک لیست ارزشیابی رسانه های تولیدی
جلسه ی آموزشی با محوریت ارزیابی رسانه های تولیدی در حوزه ی بهداشت در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ جلسه ی آموزشی با عنوان « دستورالعمل نحوه تکمیل چک لیست ارزشیابی رسانه های تولیدی » با هدف ارتقای کمی و کیفی مداخلات آموزشی توسط گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت برگزار شد.
در این جلسه ی آموزشی، ژیلا اسکندری- کارشناس گروه آموزش و ارتقاء سلامت- کلیات طراحی رسانه هیا آموزشی را توضیح داد و بر اهمیت شناختن قدرت رسانه ها در دنیای امروز تاکید کرد.
وی انواع رسانه در آموزش بهداشت را تعریف کرد و با برشمردن ویژگی های یک رسانه آموزشی گفت: آموزش درست بر نگرش تاثیر می گذارد و تغییر رفتار را رقم می زند.
نظر دهید