با هدف هماهنگی و تعامل بین بخشی تشکیل شد؛
جلسه زیرکارگروه تخصصی تغذیه « سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط استان »
اولین جلسه هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با ادارات مرتبط با اهداف تغذیه ای « سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط استان » برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه که با هدایت دکتر حسن کاوک پور در سالن جلسات معاونت تشکیل شد، سه هدف سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر استان شامل کاهش نسبی میزان مصرف نمک و سدیم به میزان 30 درصد، ثابت نگه داشتن میزان بیماری دیابت و چاقی و به صفر رساندن میزان اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی و محصولات غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه معاونت- هدف از تشکیل این جلسه را افزایش تعامل بین بخشی برای محقق شدن اهداف مربوط به تغذیه در سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر استان عنوان کرد و گفت: مطمئنا دانشگاه و حوزه ی بهداشت به تنهایی نمی تواند این اهداف را محقق کند و رسیدن به این اهداف، یک همکاری بین بخشی را می طلبد.
در ادامه ی جلسه، سودابه ابراهیمی فرد- کارشناس گروه بهبود تغذیه- گزارشی از میزان چاقی و اضافه وزن در جمعیت استان در گروه های سنی مختلف ارائه کرد و آزاده نبی زاده- کارشناس دیگر گروه بهبود تغذیه- درباره ی تاثیر مصرف بالای نمک در بروز بیماری های مختلف و تاثیر اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی و محصولات خوراکی در سلامت افراد را توضیح داد.
نمایندگان دستگاه های مختلف شامل صدا و سیمای استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل آموزش و پرورش استان، معاونت غذا و دارو، سازمان صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه آزاد اسلامی که در این جلسه حضور یافتند هم با ارائه ی نظرات خود، پیشنهاداتی برای تحقق اهداف سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر استان که مربوط به حوزه ی تغذیه بود، ابراز کردند.