در معاونت بهداشتی دانشگاه؛
زیرکارگروه تخصصی تغذیه « سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر» تشکیل جلسه داد
دومین جلسه هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با ادارات مرتبط با اهداف تغذیه ای « سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط استان » برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه که با هدایت دکتر حسن کاوک پور در سالن جلسات معاونت تشکیل شد، اقدامات انجام یافته در حوزه ه ی تغذیه در زمینه تحقق سه هدف سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر استان شامل کاهش نسبی میزان مصرف نمک و سدیم به میزان 30 درصد، ثابت نگه داشتن میزان بیماری دیابت و چاقی و به صفر رساندن میزان اسید چرب ترانس در روغن های خوراکی و محصولات غذایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه معاونت- در این جلسه با اشاره به مفاد مصوبات صورتجلسه اولین زیرکارگروه تغذیه در سال گذشته، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در حوزه بهداشت و نیز گزارشات ارسالی توسط سایر ادارات را تشریح و عنوان کرد: هیچ مداخله ای به تنهایی نمی تواند در بهبود وضعیت تغذیه ای به ویژه چاقی در استان موثر باشد و تحقق این هدف، مشارکت فعالانه کلیه ذینفعان را می طلبد.
در ادامه جلسه که نمایندگان دستگاه های مختلف شامل اداره کل آموزش و پرورش استان، دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت غذا و دارو، معاونت درمان، معاونت فرهنگی و امور دانشجویی و معاونت آموزشی دانشگاه و گروه های پیشگیری و مقابله با بیماری های غیرواگیر، آموزش و ارتقاء سلامت، سلامت محیط و کار، سلامت خانواده، جمعیت و مدارس، گسترش شبکه ها و آموزش بهورزی معاونت بهداشتی در آن حضور داشتند، با بررسی ظرفیت ها و چالش های پیش رو درباره نحوه تداوم همکاری بر اساس فعالیت های تدوین شده در سند استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر که مربوط به حوزه ی تغذیه ای است، مطالب مبسوطی عنوان شد.