در راستای پویش ملی سلامت؛
وبینار آموزشی اطلاعرسانی تغذیه سالم برگزار شد
به همت گروه بهبود تغذیه، وبینار آموزشی پویش ملی سلامت؛ اطلاعرسانی تغذیه ی سالم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در راستای اجرای پویش ملی سلامت؛ اطلاع رسانی تغذیه سالم که از اول تا 15 ماه جاری با محوریت « انتخاب همه : نمک کم اما تصفیه شده یددار و " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی " » همزمان با سراسر کشور در استان گیلان در حال برگزاری است، به همت گروه بهبود تغذیه وبینار آموزشی ویژه ی کارشناسان تغذیه ستاد و پزشکان و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه آموزشی- مرسده رشیدی نژاد- مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت- با تشریح اهداف پویش ملی سلامت؛ با محوریت اطلاعرسانی تغذیه ی سالم، برنامه های گروه بهبود تغذیه را تشریح کرد و انتظارات از پزشکان مراکز برای ارجاع بیماران مبتلا به دیابت، افراد چاق و دچار پرفشاری خون نزد کارشناسان تغذیه حاضر در مراکز خدمات سلامت برای دریافت مشاوره های تغذیه را بازگو کرد.
در ادامه ی این کارگاه وبیناری، سودابه ابراهیمی فرد- کارشناس بهبود تغذیه معاونت- درباره ی اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه شده" مطالب مبسوطی ارائه کرد و آزاده نبی زاده- کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت- اهمیت مصرف شیر و لبنیات در سلامت فرد و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها توسط این ماده غذایی را توضیح داد.