با حصور سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه؛
کمیته بررسی علل مرگ خارج بیمارستانی کودکان یک تا 59 ماهه تشکیل جلسه داد
جلسه ی کمیته بررسی علل مرگ خارج بیمارستانی کودکان یک تا 59 ماهه با حضور سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه و مدیران و کارشناسان گروه های مرتبط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه گزارشی از وضعیت گیلان در این شاخص ارائه شد و مقایسه ی میزان مرگ کودکان یک تا 59 ماهه از سال 98 تا 1400 صورت گرفت. علاوه بر این برنامه های حوزه ی بهداشت در راستای کاهش مرگ کودکان زیر پنج سال از جمله اجرای برنامه ی ترویج تغذیه با شیر مادر و بیمارستان های دوستدار کودک، اجرای برنامه ی احیای پایه کودکان، اجرای برنامه نظام مراقبت کودکان یک تا 59 ماهه، اجرای برنامه مراقبت های ادغام یافته ناخوشی های اطفال، اجرای برنامه ی مراقبت های ادغام یافته ی کودک سالم و ثبت اطلاعات کودکان پرخطر در سامانه ی MCMC مطرح شد.
دکتر سید محمود رضوانی- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه- هم در این جلسه با تاکید بر نگاه دقیق تر به این حوزه اظهار کرد: باید برای مداخله در حوزه ی پیشگیری از مرگ کودکان یک تا 59 ماهه رویکرد دقیق تری به کار ببریم.
وی افزود: در صورتی که مراقبت در این حوزه صورت می گیرد باید بتوانیم با ریشه یابی علل و عوامل موثر از مرگ های قابل پیشگیری جلوگیری کنیم و نقش همه ی سازمان ها در اجرای این مداخلات و پیشگیری از وقوع مرگ ها را رصد و مورد تاکید قرار دهیم.
در ادامه ی این جلسه، دکتر افشین صفایی- عضو هیات علمی دانشگاه و عضو کمیته ی بررسی مرگ کودکان یک تا 59 ماهه- با اشاره به اهمیت توجه به کودکان و رصد دقیق عوامل وقوع مرگ در سنین زیر پنج سال، پیشگیری از مرگ کودکان یک تا 59 ماهه را یکی از شاخص های توسعه ی پایدار عنوان کرد.
در پایان این نشست مصوب شد که در جلسه ی آتی با بررسی پرونده های پزشکی مرگ های رخ داده در کودکان یک تا 59 ماه طی 6 ماه نخست سال جاری، رصد دقیق تری از عوامل و علل وقوع آن ها صورت گیرد و گزارش مربوطه ارائه شود.