در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛
کمیته بین بخشی استانی ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان
کمیته استانی ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان با حضور نماینده اداره کل آموزش و پرورش استان در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در راستای دستیابی به هدف ارتقای سلامت تغذیه ای دانش اموزان، با توجه به مفاد تفاهمنامه های کشوری همکاری های مشترک، کمیته ی استانی ارتقای سلامت تغذیه ای دانش اموزان با حضور نماینده ی اداره کل آموزش و پرورش استان و مدیران و کارشناسان گروه های دارویی، سلامت محیط، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و بهبود تغذیه در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با محوریت موضوعات برنامه آموزش تغذیه و مکمل یاری دانش آموزان با آهن و ویتامین D، برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان سنین مدرسه و نوجوانان (ایران اکو) و برنامه ی پایگاه تغذیه ی سالم در مدارس تشکیل شد، دکتر حجت نجف زاده- معاون اجرایی معاونت بهداشتی- با اشاره به اهمیت همکاری های مشترک درون و برون بخشی در تحقق اهداف وزارت بهداشت، تشکیل این جلسه را قبل از آغاز سال تحصیلی جدید، گام مهمی در اجرای هرچه بهتر برنامه های مشترک دانست و اظهار کرد: دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و توجه به سلامتی آن ها از دوران پیش دبستانی تا پایان تحصیل در مدارس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: استان گیلان از جمله استان های نخست فهرست کشور از لحاظ چاقی و اضافه وزن بالا است و گروه سنی دانش اموزان نیز در استان دچار چاقی و اضافه وزن بالا هستند.
دکتر نجف زاده توجه به ارتقاء نگرش تغذیه ای ارائه دهندگان خدمت در واحدهای اجرایی در حوزه بهداشت و نیز دست اندرکاران در سطح مدارس را در بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان و پیشگیری از بروز چاقی و اضافه وزن در گروه های دانش اموزی بسیار مهم برشمرد.
در ادامه ی این جلسه، ضمن ارائه وضعیت شاخص های تغذیه ای دانش آموزان در استان و کشور، گزارشی از اقدامات انجام یافته در سال گذشته مطرح شد و چالش ها و راهکارهای پیشنهادی در راستای بهبود کمی و کیفی اجرای مشترک برنامه ها در سال جاری از جمله در زمینه آموزش تغذیه کارکنان درون بخشی و برون بخشی شامل مدیران، معلمان، مراقبین سلامت، دانش آموزان و والدین آن ها بررسی شد. تاکید بر مصرف مکمل ها توسط دانش آموزان، پیشگیری از سوء تغذیه و چاقی در گروه سنی دانش آموزی، دسترسی به تغذیه سالم در بوفه های مدارس، بازدید و نظارت مشترک بر اجرای برنامه ها با استفاده از ظرفیت های درون و بین بخشی در سطح استان و شهرستان هم از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نظر دهید