با حضور کارشناسان وزارت بهداشت؛
رعایت موازین بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در سطح استان پایش می شود
پایش رعایت موازین بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در سرتاسر استان با حضور کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ پایش موازین بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای از کلیه ی مراکز خدمات جامع سلامت و شبکه های بهداشت و درمان، خانه های بهداشت، بیمارستان ها، کارگاه ها و کارخانجات و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان وزارت بهداشت و درمان در استان گیلان آغاز شد.
در ابتدای حضور کارشناسان این پایش در استان گیلان، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه در جلسه ای با اشاره به اهمیت توجه به بهداشت در محیط های کاری و مراکز عرضه مواد غذایی به مردم در سرتاسر استان اظهار کرد: رعایت موازین بهداشتی در کارخانجات، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کلیه بیمارستان ها از اهمیت ویژه ای در ارتقای شاخص های سلامت استان برخوردار است.
دکتر اسماعیل نورصالحی افزود: در حال حاضر طرح رستوران نمونه ی سلامت با بررسی 6 شاخص در غذاخوری ها و رستوران های استان در حال اجرا است و در صورتی که رستوران موردنظر شاخص هایی مانند رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک توسط کارکنان، واکسینه شدن تمامی کارکنان در مقابل بیماری کرونا در حداقل دو دوز، رصد واکسیناسیون مشتری ها در حین ورود به رستوران و برخورداری از دستگاه تهویه را در فضای کاری خود رعایت کند، شایسته ی دریافت لوح رستوران نمونه ی سلامت می شود.
وی با بیان اینکه لوح نمونه ی سلامت نشاندهنده ی رعایت تمامی موازین بهداشتی و 6 شاخص مطرح شده است گفت: با برخورداری از این لوح، اطمینان مردم برای برخورداری از غذاهای رستوران افزایش یافته و موجب درآمدزایی بیشتر مکان فوق می شود.
وی به اجرای طرح لوح نمونه ی سلامت در مدارس هم اشاره کرد و افزود: این طرح برای مدارس هم در حال اجرا است و می تواند تضمین کننده ی سلامت و بهداشت دانش اموزان در مدارس باشد و اطمینان خاطر خانواده ها را تامین کند.
در ادامه ی این جلسه، کارشناسان وزارت بهداشت و درمان به بررسی برخی شاخص های بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در سطح استان پرداختند.
شایان ذکر است پایش فوق به مدت سه روز توسط کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سرتاسر استان صورت می پذیرد.
نظر دهید