رییس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری های واگیر خواستار شد:
همراهی دستگاه های مرتبط برای پیشگیری و مقابله با بروز بیماری های منتقله از آب و غذا در استان
در راستای اهمیت و لزوم هماهنگی های بین بخشی در مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا و با توجه به شروع ماه های گرم سال و احتمال بروز طغیان این قبیل بیماری ها به ویژه بیماری وبا، کمیته بین بخشی هماهنگی و مدیریت این بیماری ها با تاکید بر بیماری وبا در سالن کنفرانس معاونت تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این کمیته، محمدرضا امینی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر- خواستار همراهی و همکاری دستگاه های مرتبط برای پیشگیری و مقابله با بروز بیماری های منتقله از آب و غذا شد و اظهار کرد: دعوت از دستگاه های مرتبط برای حضور در این کمیته به دلیل اهمیت موضوع و خطری است که در صورت وقوع، سلامت استان را تهدید می کند.
وی افزود: طبق جدیدترین گزارش سازمان جهانی بهداشت، آمارها نشاندهنده ی افزایش ابتلا به بیماری های منتقله از آب و غذا به انسان در اقصی نقاط جهان است و شاهد طغیان هایی از این بیماری ها در کشورهای همسایه کشورمان هستیم.
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر با بیان اینکه گردشگرپذیری استان گیلان باعث شده که امکان بروز این بیماری ها با گرم شدن هوا مهیا شود گفت: ورود و خروج همیشگی مسافران به جای جای استان، همزمانی برگزاری حج تمتع و در پیش بودن ایام محرم و اربعین حسینی در کنار گرم شدن هوا بستر لازم برای بروز بیماری های منتقله از آب و غذا به ویژه وبا را مهیا می کند و باید بیش از پیش نسبت به این موضوع آمادگی داشت.
امینی با تاکید بر مسئولیت پذیری 20 دستگاه مرتبط برای آمادگی و ممانعت از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا در استان تصریح کرد: همه باید با همکاری و همراهی هم، نسبت به ارتقای بهداشت و سلامت مردم استان و کشور احساس مسئولیت کنیم و مانع از بروز این بیماری ها شویم.
در ادامه ی این جلسه، نمایندگان هشت دستگاه از 20 دستگاه مدعو که در این جلسه حضور پیدا کرده بودند، به ارائه پیشنهادات خود برای پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب و غذا و وظایف سازمانی شان در مقابله با این بیماری ها پرداختند.
نظر دهید