• 1403/07/15 - 12:48
  • تعداد بازدید خبر : 91
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛

جلسه زیرکارگروه تخصصی تغذیه ی سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط

سومین جلسه هماهنگی بین بخشی زیرکارگروه تخصصی تغذیه با ادارات مرتبط با اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و نمایندگان چند دستگاه تشکیل شد.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه، دکتر سید محمود رضوانی با بیان اینکه تغذیه در بروز بسیاری از بیماری ها تاثیرگذار است، اهمیت سلامت را یادآور شد و اظهار کرد: حفظ و ارتقای سلامت جامعه تنها بر عهده ی دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه همه ی سازمان ها نسبت به تحقق آن مسئولیت دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه چاقی، فشار خون بالا و دیابت و سرطان در استان از مهمترین دغدغه های سلامت است بر آموزش کارکنان در راستای توجه نسبت به سلامت خود و خانواده هایشان تاکید کرد و افزود: تمام تلاش ما اینست که این آگاهی را به هم استانی هایمان بدهیم که با تغذیه مناسب، فعالیت بدنی کافی و سبک زندگی سالم به دور از دخانیات می توان از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد و این مهم با کمک همه ی دستگاه ها امکانپذیر است.

مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی-  هم در این جلسه با ارائه ی گزارشی از عملکرد ادارات و سازمان هایی که طی 6 ماه گذشته نسبت به اجرایی شدن اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط اقدام کرده اند، خواستار همکاری بیشتر دستگاه های دولتی عضو کمیته فوق شد.

نمایندگان دستگاه های حاضر هم در ادامه ی جلسه، نقطه نظرات خود درباره ی تداوم جلسات کمیته و بهبود فعالیت های دستگاه های متبوع خود برای تحقق اهداف تغذیه ای سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط را بیان کردند.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 129483
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/15 12:48