معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه آموزشی با اصحاب رسانه خبر داد؛
بکارگیری 65 روانشناس برای ارائه ی مشاوره روانشناسی در مراکز خدمات جامع سلامت
معاون بهداشتی دانشگاه در کارگاه آموزشی اصحاب رسانه با موضوع مدیریت انتشار مرتبط با خودکشی از بکارگیری 65 روانشناس برای ارائه ی مشاوره روانشناسی در مراکز خدمات جامع سلامت گفت: حمایت اجتماعی، عاطفی و بهره مندی از خدمات مشاوره و روانشناسی می تواند در موارد حساس، فرد را از اقدام به خودکشی منصرف کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این کارگاه آموزشی که با موضوع مدیریت انتشار اخبار مرتبط با خودکشی در رسانه ها با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، دکتر سید محمود رضوانی با اشاره به تاثیر رسانه ها در بهره مندی مردم از خدمات مشاوره و روان شناسی در صورت داشتن مشکلات اظهار کرد: متاسفانه درباره ی بهره مندی در زمان نیاز به مشاوره و روانشناس هنوز باورهای اشتباهی وجود دارد در حالی که بهره مندی از خدمات مشاوره در زمان مشکلات می تواند مانع از وقوع بسیاری اتفاقات ناگوار مانند تصمیمات هیجانی برای خودکشی شود.
وی افزود: اگرچه زمینه ساز خودکشی عوامل مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی است اما باید بدانیم که برخی حمایت های اجتماعی و عاطفی در زمان نیاز می تواند فرد مصمم به اقدام به خودکشی را از تصمیم خود منصرف کند.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه امروزه خانواده ها کم جمعیت هستند و حمایت عاطفی از سالمندان تا حدود زیادی نسبت به سالیان پیش کاهش یافته گفت: سالمندی، ناتوانی جسمی، تنهایی و بیماری های مزمن می توانند در صورت خلاء حمایت اجتماعی و عاطفی زمینه ساز اقدام به خودکشی شود و در استان ما که جمعیت سالمند بیش از 450 هزار نفر است، نیازمند اقدامات اساسی در این حوزه هستیم.
دکتر رضوانی ادامه داد: در همین راستا مجوز بکارگیری 65 روانشناس در سطح مراکز خدمات جامع سلامت استان اخذ شده تا بتوان در همه ی استان، خدمات مشاوره و روانشناسی تقریبا به صورت رایگان برای مردم مهیا کرد.
در ادامه ی این نشست، سجاد نبی پور- کارشناس سلامت اجتماعی معاونت- درباره ی چگونگی انتشار اخبار مرتبط با خودکشی در رسانه ها، مطالب مبسوطی ارائه کرد و اصحاب رسانه پرسش های خود درباره ی این موضوع را مطرح کردند.