با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط؛
جلسه هماهنگی و هم اندیشی درباره ی حمل و نقل مرسولات پستی مواد غذایی تشکیل شد
در راستای اهمیت به سلامت و امنیت مواد غذایی به ویژه نحوه حمل و نقل صحیح و بهداشتی مواد غذایی، جلسه هماهنگی و هم اندیشی با کارشناسان و نمایندگان دستگاه های مرتبط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه که به همت گروه سلامت محیط و حرفه ای برگزار شد، مهندس مهدی جواهرشناس- مدیر این گروه- هدف از جلسه فوق را در راستای رسیدن به اجماع و هماهنگی برای حفظ سلامت مواد غذایی که از طریق شرکت پست، بین شهرهای استان و بین گیلان و استان های دیگر جا به جا می شود، عنوان کرد و تنظیم یک شیوه نامه بهداشتی برای این مهم را پیشنهاد داد.
در ادامه پس از بیان نقطه نظرات نمایندگان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، شرکت پست استان و اتاق اصناف، مقرر شد جلسه ی دیگری با ارائه ی پیشنهادات مشخص و رعایت شاخص های مورد نظر هر دستگاه تشکیل شود.
نظر دهید