کارگاه آموزشی « تغذیه در دوران بارداری و شیردهی و پیشگیری از چاقی کودکان »
کارگاه آموزشی « تغذیه در دوران بارداری و شیردهی و پیشگیری از چاقی کودکان » با حضور کارشناسان تغذیه شهرستان ها در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این کارگاه آموزشی که کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان واحد تغذیه ستاد شهرستان ها حضور یافتند، موضوع تغذیه در دوران بارداری و شیردهی و نقش تغذیه دوران بارداری در پیشگیری از چاقی کودکان بیان شد و درباره ی روند اجرای برنامه های سلامت تغذیه ای مادران باردار و شیرده، آموزش و مشاوره تغذیه مادران باردار و شیرده و کودکان مبتلا به اضافه وزن و چاقی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
علاوه بر این، در کارگاه آموزشی « تغذیه در دوران بارداری و شیردهی و پیشگیری از چاقی کودکان »، برنامه عملیاتی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در سال 1403 و فرم های گزارش دهی برنامه ها، برنامه مداخله ای تغذیه در ایراپن و اهداف تغذیه ای در سند بیماری های غیرواگیر استان تشریح شد.