• 1402/11/09 - 14:22
  • تعداد بازدید خبر : 196
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
ویژه ی کارکنان و رابطان سلامت ادارات و سازمان ها؛

کارگاه آموزشی اطلاعرسانی تغذیه ی سالم برگزار شد

کارگاه آموزشی « پویش ملی سلامت؛ اطلاعرسانی تغذیه ی سالم » ویژه ی کارکنان و رابطان سلامت ادارات و سازمان ها به همت گروه بهبود تغذیه ی معاونت بهداشتی به صورت وبیناری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در راستای برگزاری پویش ملی سلامت؛ اطلاع رسانی تغذیه سالم با موضوعات «انتخاب همه؛ نمک کم اما تصفیه شده یددار و از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» جهت افزایش آگاهی تغذیه ای کارکنان و رابطان سلامت ادارات و سازمان ها، کارگاه آموزشی با محوریت اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه شده و مصرف شیر و لبنیات به صورت وبیناری برگزار شد.

در این وبینار اموزشی، آزاده نبی زاده و سودابه ابراهیمی فرد -کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی- مطالب مبسوطی درباره اهمیت کاهش مصرف نمک و مصرف نمک تصفیه شده ی یددار و مصرف کافی شیر و لبنیات در حفظ سلامتی بدن ارائه کردند.

شایان ذکر است پویش ملی سلامت با محوریت اطلاعرسانی تغذیه ی سالم از اول تا 15 بهمن ماه در سراسر کشور در حال اجرا است.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 118249
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/11/09 14:22