در معاونت بهداشتی دانشگاه؛
کارگاه آموزشی بهبود تغذیه جوانان و سالمندان برگزار شد
کارگاه آموزشی بهبود تغذیه جوانان و سالمندان با حضور کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی بهبود تغذیه جوانان با محوریت بهبود کیفیت غذا در مراکز جمعی و بهبود تغذیه سالمندان با تاکید بر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی سالمندان مبتلا به سوءتغذیه برگزار شد.
در این کارگاه همراه با مرور وضعیت شاخص های تغذیه ای در گروه های سنی جوان و سالمند در سطح استان و کشور و گزارش اقدامات انجام یافته در این حوزه، مباحث مربوط به اهمیت تغذیه سالم در گروه سنی جوان و فرایند آموزش اطلاع رسانی در این گروه سنی به ویژه دانشجویان و بهبود تغذیه سالمندان با تاکید بر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی سالمندان مبتلا به سوءتغذیه ارائه شد.
در ادامه ی کارگاه، با توجه به اهمیت بهبود کیفیت غذا، مباحثی با محوریت بهداشت مواد غذایی و فرایند نظارت و آموزش مسئولان تهیه و طبخ غذا توسط رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی تبیین شد و چالش ها و مشکلات حوزه کاری کارشناسان تغذیه به ویژه کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در امر آموزش و مشاوره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای پیشنهادی ارائه شد.