در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت
کارگاه آموزشی کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت ( ماده 7 قوانین دائمی کشور) با حضور کارشناسان گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر و کارشناسان بهبود تغذیه ی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها در سالن جلسات معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر غلامرضا صادقی- مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر- با تشریح ماده 7 قوانین دائمی کشور مبنی بر آسیب رسانی برخی کالاها به سلامت مردم، مقابله با تبلیغ آن ها را جزو وظایف وزارت بهداشت عنوان کرد.
مرسده رشیدی نژاد- رییس واحد بهبود تغذیه- هم در این جلسه، توجه به تغذیه و پیروی از الگوهای درست تغذیه در پیشگیری از بیماری ها را بسیار موثر دانست که در کنار هم، ارتقای سلامت مردم را به ارمغان می آورد.
در ادامه ی جلسه، دکتر فائزه پورمدیر- کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر- و سودابه ابراهیمی فرد- کارشناس گروه بهبود تغذیه- مطالب مبسوطی ارائه دادند.