در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کارگروه برنامه ی ملی بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و ایجاد باغچه های سلامت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت بهداشتی- در این جلسه که به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی تشکیل شد با اشاره به اهمیت تولید غذای سالم که منجر به مصرف غذای سالم می شود اظهار کرد: اجرای برنامه ملی بهبود تغذیه جامعه زنان روستایی و ایجاد باغچه های سلامت که با محوریت آموزش و فرهنگسازی در راستای بهبود تغذیه زنان روستایی و ترویج ایجاد باغچه های خانگی با هدف تولید محصول سالم است از اهمیت ویژه ای در سلامت خانوارها و اقتصاد آن ها برخوردار است.
وی افزود: با توجه به اینکه در پنجمین سال اجرای برنامه بهبود تغذیه زنان روستایی هستیم اثربخشی برنامه با همکاری جهاد کشاورزی استان و سایر ذی نفعان، در سال جاری باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
در ادامه ضمن مروری بر اقدامات مشترک انجام شده در سنوات گذشته و دستاوردهای برنامه، اعضای کارگروه درباره ی نحوه اجرای برنامه در سال جاری، چالش های اجرای آن و سایر اقدامات مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ترویج تغذیه ی سالم و افزایش مصرف سرانه ی سبزیجات، کمک به ایجاد مشاغل خانگی برای خانواده و مدیریت مصرف آب از جمله اهداف این برنامه ذکر شد که از سال 1397 در 16 شهرستان با تشکیل کمیته های مشترک بین شبکه های بهداشت و درمان و سازمان های مرتبط اجرایی شده است که در سال گذشته بیش از پنج هزار زن روستایی تحت آموزش و ترویج این برنامه قرار گرفتند.
شایان ذکر است در جلسه ی کارگروه استانی برنامه بهبود تغذیه زنان روستایی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، کارشناسان مسئول حفظ نباتات و محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان، کارشناسان سلامت محیط و کار، آموزش بهورزی و کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی حضور داشتند.
نظر دهید