• 1401/07/27 - 14:19
  • تعداد بازدید خبر : 270
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛

کمیته استانی ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان

کمیته استانی ارتقاء سلامت تغذیه ای دانش آموزان با حضور نماینده اداره کل آموزش و پرورش استان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بتشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در راستای دستیابی به هدف ارتقای سلامت تغذیه ای دانش اموزان و با توجه به مفاد تفاهمنامه های کشوری همکاری های مشترک، کمیته ی استانی ارتقای سلامت تغذیه ای دانش اموزان با حضور نماینده ی اداره کل آموزش و پرورش استان و کارشناسان گروه های دارویی، سلامت محیط، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و بهبود تغذیه در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با محوریت موضوعات برنامه آموزشی تغذیه و مکمل یاری دانش آموزان با آهن و ویتامین D در دانش اموزان، برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه (ایران اکو) و برنامه ی پایگاه تغذیه ی سالم در مدارس تشکیل شد، دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت- با اشاره به اهداف اجرای برنامه های فوق در تضمین و ارتقای سلامت آینده سازان کشور اظهار کرد: تامین و توزیع مکمل ها در مدارس می تواند سلامت جامعه را در آینده تامین کند.

وی تغذیه و شاخص های رشد و تن سنجی دانش آموزان در سطح کشور و استان بالاخص بالابودن چاقی، نقش و اهمیت تغذیه سالم به ویژه توجه به ریزمغذی ها را در این گروه سنی موثر دانست و افزود: در حال حاضر چاقی یکی از معضلات سلامت دانش آموزان است که در استان گیلان نیز نگران کننده بوده و از سوی دیگر با پدیده ی کم خوراکی در ریزمغذی ها در برخی شهرها و روستاهای استان هم مواجه هستیم.

دکتر قیامی با بیان اینکه برگزاری جلسه ی فوق با متولیان آموزش و پرورش در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه های توزیع مکمل ها است گفت: با آگاهی از نقاط قوت و ضعف و رصد نتایج اجرای برنامه های فوق می توانیم بر سرعت و عمق اجرای برنامه ها بیافزاییم.

در ادامه ی این جلسه، با مروری بر تاریخچه اجرای برنامه های تغذیه در مدارس و ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته در سال گذشته، نحوه اجرای برنامه ها در سال جاری از جمله آموزش تغذیه و مکمل یاری دانش آموزان با آهن و ویتامین D، پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه (ایران اکو) و پایگاه تغذیه سالم در مدارس مطرح شد و چالش ها و راهکارهای پیشنهادی در راستای تداوم همکاری موثر ذی نفعان در ارتقاء کمی و کیفی آموزش تغذیه و مصرف مکمل ها توسط دانش آموزان، دسترسی به تغذیه سالم در بوفه های مدارس و پیشگیری از چاقی در این گروه سنی در سطح استان و شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در پایان جلسه، تداوم آموزش کارکنان درون بخشی و برون بخشی از جمله مدیران، معلمان، مراقبان سلامت، دانش آموزان و والدین آن ها مورد تاکید قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 94401
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1401/07/27 14:19