در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛
کمیته استانی برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده مبتلا به سوءتغذیه نیازمند
کمیته استانی برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده مبتلا به سوءتغذیه نیازمند با هدف بررسی و ارزیابی اجرای برنامه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ کمیته استانی برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده مبتلا به سوء تغذیه نیازمند با حضور معاون بهداشتی دانشگاه- ، معاون اجرایی معاونت بهداشتی، رئیس اداره بهداشت و درمان کمیته امداد استان و کارشناس برنامه، مدیرگروه و کارشناسان سلامت خانواده، گسترش، محیط و بهبود تغذیه به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.
در ابتدای جلسه، دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه- با اشاره به اهمیت اجرای برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده مبتلا به سوء تغذیه نیازمند اظهار کرد: با احصاء و کنترل شاخص ها در ابتدا و انتهای این برنامه، می توانیم تاثیرات برنامه را ارزیابی کرده و بیش از پیش مشارکت سازمان های حمایت گر و خیرین برای پوشش مادران واجد شرایط را جلب کنیم.
وی افزود: این برنامه فرصت مناسبی مهیا می کند که همزمان خدمات و آموزش های بهداشتی لازم را با توجه به اهداف وزارت بهداشت (مانند ترویج تغذیه با شیر مادر، آموزش زایمان طبیعی، تحرک بدنی) برای مادران تحت پوشش و فرزندان آن ها ارائه کنیم.
در ادامه ی جلسه پس از ارائه ی توضیحات روند اجرای برنامه و شاخص های فرآیندی توسط کارشناس گروه بهبود تغذیه، دکتر خلخالی -رئیس اداره بهداشت و درمان کمیته امداد استان- شاخص های پذیرش مادران باردار و شیرده، ورود در سامانه اطلاعاتی مادران معرفی شده، هماهنگی در خصوص هدایت مادران تحت پوشش برای دریافت سبد از فروشگاه های منتخب بهداشت را مورد بحث و بررسی قرار داد.
کمیته استانی برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار و شیرده مبتلا به سوء تغذیه نیازمند با ارائه ی پیشنهادات اعضاء در راستای دستورالعمل اجرایی برنامه در سال جاری ادامه یافت و در زمینه رفع چالش های موجود و بکارگیری راه های تقویت اثربخشی برنامه، تصمیمات لازم اتخاذ شد.
نظر دهید