کمیته بین بخشی استانی سیزدهمین بسیج ملی تغذیه سالم تشکیل جلسه داد
جلسه ی کمیته بین بخشی استانی سیزدهمین بسیج ملی تغذیه سالم با شعار" حال خوب با وزن مناسب" ( 24 دی تا 7 بهمن ماه 1401 ) به همت گروه بهبود تغذیه ی معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه - در این جلسه با اشاره به اهمیت تغذیه ی سالم و وزن مناسب در پیشگیری از بروز بیماری ها در سنین بالاتر اظهار کرد: چاقی یک عامل خطر برای بروز بیماری های قلبی-عروقی، دیابت و سرطان ها است که باید از دوران کودکی مانع از آن شد.
وی زندگی شهرنشینی و کاهش تجرک و فعالیت بدنی، شیوه های حمل و نقل، افزایش مصرف غذاهای پرانرژی که سرشار از چربی و قند هستند را از عوامل تاثیرگذار در بروز چاقی و اضافه وزن دانست و افزود: بهترین دوران برای اضلاح چاقی و اضافه وزن، سنین کودکی است و هر اقدامی باید برای جلوگیری از بروز چاقی و حفاظت از سلامت آینده ی جامعه از این گروه سنی آغاز شود.
به گفته ی معاون بهداشتی دانشگاه هدف از اجرای بسیج ملی تغذیه ی سالم، افزایش آگاهی جامعه با تغذیه ی مناسب است.
دکتر رضوانی با تاکید بر سهیم بودن همه ی دستگاه ها و حوزه های مرتبط در مقابله با بروز چاقی و آگاهی رسانی درباره ی اهمیت تغذیه ی سالم تصریح کرد: متاسفانه گیلان در رتبه ی نخست چاقی در سطح کشور است و همه باید با احساس مسئولیت نسبت به آگاهی رسانی درباره ی عواقب چاقی برای سلامت افراد و پیشگیری از بروز بیماری ها در آینده ی استان سهم خود را ایفا و اقدام کنیم.
در ادامه ی این جلسه، اعضای کمیته استانی با توجه به شرح وظایف و ظرفیت های موجود درباره ی اقداماتی مانند اطلاع رسانی، برگزاری دوره های آموزشی، نصب بنرهای آموزشی و ارسال پیام های مرتبط با شعار بسیج بحث و بررسی کرده و تصمیماتی اتخاذ شد.
شایان ذکر است در این جلسه نمایندگانی از استانداری، فرماندهی سپاه، فرماندهی نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، بهزیستی، معاونت غذا و دارو، روابط عمومی دانشگاه و مدیران و کارشناسان گروه های معاونت بهداشتی حضور داشتند.