برگزاری کارگاه آموزشی زنجیره سرما و ایمنسازی و EPI در معاونت بهداشتی دانشگاه
کارگاه آموزشی زنجیره سرما و ایمنسازی و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن با حضور کلیه کارشناسان مسئول بیماری های واگیر و کارشناسان زنجیره سرما و ایمنسازی و EPI در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای کارگاه دکتر زهرا قاسم پور -رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر- به بیان راهکارهایی که با ابتدایی ترین ابزار و شیوه ها می توان به مدیریت مطلوب برنامه های زنجیره سرما و ایمنسازی دست یافت اشاره کرد و اصول مدیریت و راهبری و نظارت برنامه ها در این مباحث ر ا تبیین کرد.
وی سپس به برخی نکات پیرامون آمادگی در فصل سرما با توجه به احتمال بارش برف و برودت شدید هوا پرداخت و روش های پیشگیرانه در حوزه های زنجیره سرما در چنین مواردی را یادآور شد.
در ادامه جلسه محمود لاجوردی - کارشناس زنجیره سرما معاونت- خلاصه نکات مهم و کاربردی مطرح شده در کارگاه کشوری زنجیره سرما را به اطلاع کارشناسان رساند و جدول مقایسه ای وضعیت پایش شهرستان ها از نقاط زیرمجموعه در برنامه های زنجیره سرما را تجزیه و تحلیل و راهکارهایی برای بهبود کمی و کیفی پایش ها ارایه کرد. همچنین درخواست و دریافت و نگهداری و توزیع واکسن ها تشریح شد.
فرزین مقدس- کارشناس ایمنسازی و EPIمعاونت-، هم در این کارگاه میزان تحقق شاخص های بیماریابی بیماری های قابل پیشگیری با واکسن در شهرستان ها را تشریح و به بیان راهکارهایی پیرامون تسریع در ثبت داده های مرتبط با ایمنسازی و EPI در سامانه سیب و پورتال پرداخت.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب برخی شهرستان ها در ارسال گزارشات و پیگیری های بهنگام، از سایر همکاران خواست با برنامه ریزی و مدیریت زمان و بهره گیری از تجارب موفق به رشد شاخص ها توجه و به ساختارمندی نظام بایگانی مدون و منظم از اطلاعات ایمنسازی و EPI اهتمام ویژه داشته باشند.
در ادامه ی کارگاه، کارشناسان زنجیره سرمای شهرستان های آستارا، تالش، رودبار، املش و آستانه اشرفیه به ارائه عملکرد و تشریح فعالیت ها و اقدامات زنجیره سرما طی هشت ماه ابتدای سال 1403 پرداختند و مستندات مربوطه را با استفاده از الگوهای از پیش طراحی شده ارائه کردند.
نظر دهید