جلسه ی آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد
با هدف پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل، جلسه ی آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ به دنبال مصوبه ی شانزدهمین نشست کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با موضوع تشکیل کارگروه آرد و نان کامل، ششمین جلسه ی پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل به همت گروه بهبود تغذیه ی جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، اعضای حاضر با اشاره به تاثیر و اهمیت نان کامل در سلامت افراد، چالش های پیش روی تولیدکنندگان این محصول غذایی را مطرح و مورد بررسی قرار دادند.
نظر دهید