• 1403/09/21 - 14:10
  • تعداد بازدید خبر : 95
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

جلسه ی آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد

با هدف پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل، جلسه ی آرد و نان کامل در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ به دنبال مصوبه ی شانزدهمین نشست کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با موضوع تشکیل کارگروه آرد و نان کامل، ششمین جلسه ی پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل به همت گروه بهبود تغذیه ی جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، اعضای حاضر با اشاره به تاثیر و اهمیت نان کامل در سلامت افراد، چالش های پیش روی تولیدکنندگان این محصول غذایی را مطرح و مورد بررسی قرار دادند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 132992
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/09/21 14:10