در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی؛
سه کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت پلمب شد
مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد طی طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی در هشتم فروردین خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ مهندس مهدی جواهرشناس با اعلام این خبر اظهار کرد: در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت را به دلیل نواقص بهداشتی و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته پلمب کردند.
وی افزود: در بازدید از این کارگاه ها، مقدار 62 جعبه تخممرغ غیر بهداشتی معدوم و 150 کیلو خامه قنادی توقیف شد.
شایان ذکر است از ابتدای اسفند تاکنون 30 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب و 12 تن مواد غذایی غیرمجاز توقیف و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.