• 1403/07/25 - 15:01
  • تعداد بازدید خبر : 59
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی غذا؛

کارگاه آموزشی نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی برگزار شد

به مناسبت روز جهانی غذا- 16 اکتبر- به همت گروه بهبود تغذیه، کارگاه آموزشی نان کامل و اثرات آن بر سلامتی با حضور مدیران و کارشناسان ستادی در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این کارگاه، آزاده نبی زاده – کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت- درباره ی اثرات نان کامل بر سلامتی افراد مانند پیشگیری از بروز سرطان ها، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، پیشگیری از کم خونی فقر آهن و کاهش چربی خون، پیشگیری و بهبود بیماری کبد چرب، بهبود سلامت دستگاه گوارش و تنظیم قند خون مطالب مبسوطی ارائه کرد.

شایان ذکر است امسال روز جهانی غذا با شعار « حق داشتن غذا برای زندگی بهتر و آینده بهتر » و به صورت ملی با تمرکز بر روی آگاهی بخشی نسبت به مصرف نان کامل به جای نان سفید گرامی داشته شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 130152
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/25 15:01