به مناسبت روز جهانی غذا؛
کارگاه آموزشی نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامتی برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا- 16 اکتبر- به همت گروه بهبود تغذیه، کارگاه آموزشی نان کامل و اثرات آن بر سلامتی با حضور مدیران و کارشناسان ستادی در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این کارگاه، آزاده نبی زاده – کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت- درباره ی اثرات نان کامل بر سلامتی افراد مانند پیشگیری از بروز سرطان ها، پیشگیری از افزایش وزن و چاقی، پیشگیری از کم خونی فقر آهن و کاهش چربی خون، پیشگیری و بهبود بیماری کبد چرب، بهبود سلامت دستگاه گوارش و تنظیم قند خون مطالب مبسوطی ارائه کرد.
شایان ذکر است امسال روز جهانی غذا با شعار « حق داشتن غذا برای زندگی بهتر و آینده بهتر » و به صورت ملی با تمرکز بر روی آگاهی بخشی نسبت به مصرف نان کامل به جای نان سفید گرامی داشته شد.
نظر دهید