در معاونت بهداشتی دانشگاه؛
کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل سوء تغذیه کودکان برگزار شد
کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل سوء تغذیه کودکان با حضور پزشکان و کارشناسان تغذیه شهرستان ها در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل سوء تغذیه کودکان توسط گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت با حضور پزشکان و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت و کارشناسان واحد تغذیه ستاد شهرستان ها گزار شد.
در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر سید مهدی سلیمانی_ سرپرست معاون بهداشتی دانشگاه_ با اشاره به تاثیر تغذیه در رشد کودکان اظهار کرد: سال های
اول زندگی کودک دوره حساسی است زیرا به دلیل رشد و تکامل کودک، تغذیه در هزار روز اول زندگی
اهمیت بسزایی دارد.
وی در ادامه در زمینه وضعیت شیوع سوء تغذیه کودکان در استان گیلان سخن گفت .
دکتر محسن پورابردهیمی–فوق تخصص گوارش کودکان- هم در این کارگاه پایش رشد و تشخیص سوء تغذیه کودکان را تشریح کرد و مبحث تغذیه در پیشگیری و کنترل سوء تغذیه کودکان توسط دکتر زینب قربانی- متخصص تغذیه و عضو هیات
علمی دانشگاه - تبیین شد.
در ادامه کارگاه فوق، مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه ی معاونت بهداشتی دانشگاه - به تشریح
برنامه های بهبود تغذیه جامعه پرداخت و زهرا نصرالله زاده_ کارشناس تغذیه این گروه_ برنامه های بهبود تغذیه و حمایت تغذیه ای کودکان را معرفی و انتظارات از پزشکان و کارشناسان تغذیه در سطح شهرستان ها را مطرح کرد.
نظر دهید