• 1400/10/26 - 14:06
  • تعداد بازدید خبر : 354
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛

وبینار آموزشی با موضوع تغذیه در دوران واکسیناسیون کرونا

همزمان با بسیج ملی تغذیه (30 - 15 دی ماه) با "شعار تغذیه، کرونا و واکسیناسیون" وبینار آموزشی برای کارشناسان رابط سلامت ادارات و سازمان های استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این وبینار که به همت گروه بهبود تغذیه در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار شد، با توجه به نقش تغذیه سالم در مدیریت بیماری کووید 19 و  همچنین افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کرونا، مباحث آموزشی در زمینه " تغذیه در دوران واکسیناسیون بر علیه ویروس کرونا "  و " پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی " توسط  کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ارائه شد.

در این وبینار آموزشی نکات مهم تغذیه ای قبل و پس از واکسیناسیون کرونا و راهکارهای تغذیه ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون مطرح شد. در ادامه با توجه به روند رو به افزایش شیوع اضافه وزن و چاقی به ویژه در  استان، در زمینه علل و عوامل موثر در بروز آن و راهکارهای پیشگیری به ویژه اصلاح الگوی تغذیه در کلیه گروه های سنی مطالبی عنوان شد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی,اخبار شبکه های بهداشت و درمان
  • کد خبر : 81872
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/10/26 14:06