سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
مردم از اسیب های وارده در اثر کاهش نرخ باروری در آینده ی استان آگاه شوند
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر مسئولیت سنگین رسانه ها در آگاهی بخشی به مردم در راستای جوانی جمعیت گفت: مردم از آسیب های کاهش نرخ باروری در آینده ی استان آگاه شوند تا هویت گیلان حفظ شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در دومین نشست رسانه ای که با تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت در قالب کمیته ی رسانه به همت ستاد روابط عمومی دانشگاه در محل معاونت بهداشتی برگزار شد، دکتر اسماعیل نورصالحی با اشاره به اهمیت گذر از بحران جمعیتی برای استان طی پنج سال آینده اظهار کرد: باید همه با هم ، گیلان را از وضعیت بحرانی جمعیت که هم اکنون با آن درگیر است، نجات دهیم.
دبیر قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت با بیان اینکه نرخ باروری در گیلان بسیار پایین است افزود: در صورتی که از فرصتی که هم اکنون برای جبران کاهش جمعیت جوان استان در آن قرار داریم، بهره برداری نکنیم، 150 سال طول خواهد کشید که مجدد فراهم آید بنابراین همه باید برای حفظ هویت گیلان و رشد و توسعه ی آن احساس مسئولیت کرده و اقدامات لازم را انجام دهیم.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه، احساس مسئولیت رسانه ها در آگاهی بخشی به مردم برای باور به اینکه آینده ی استان به جمعیت جوان آن وابسته است را ضروری دانست و گفت: مردم باید بحران فعلی جمعیت را احساس کنند زیرا هویت گیلان، توسعه و پیشرفت استان و جغرافیای کشور و استان نیازمند حضور نیروی جوان در آینده است.
دکتر نورصالحی تاکید کرد: حداکثر یک دهه زمان داریم تا نرخ باروری در استان را افزایش داده و وضعیت کنونی جمعیتی استان را اصلاح کنیم.
در ادامه ی این نشست رسانه ای، دکتر محمدامین کنعانی- عضو هیات علمی و دانشیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه گیلان- با برشمردن پیشینه ی جمعیتی کشور طی دهه های گذشته، مطالبی درباره ی اهمیت رشد باروری برای احیای جمعیت جوان کشور و استان طی سال های آینده ارائه کرد.
در پایان نشست، اصحاب رسانه سوالات خود درباره ی قانون جوانی جمعیت و چگونگی فراهم شدن بسترهای لازم برای خانواده ها و زوج های جوان در راستای فرزندآوری را پمطرح کردند و دکتر نورصالحی راهکارهای پیشبینی شده در قانون جوانی جمعیت را تشریح کرد.
نظر دهید