• 1401/05/03 - 13:22
  • تعداد بازدید خبر : 272
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه توجیهی آموزشی « استقرار نظام تغذیه سالم در محیط کار » برگزار شد

جلسه توجیهی آموزشی « استقرار نظام تغذیه سالم در محیط کار» در راستای اجرای برنامه کشوری بهبود تغذیه کارکنان با مشارکت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه در این جلسه که با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، مسوولان و کارشناسان تغذیه، سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های رشت، لاهیجان و رودسر و نمایندگانی از شرکت های تولیدی فومن شیمی، آرد تجارت رودسر و نادی لاهیجان در محل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه- هدف از اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار را ارتقای عادات غذایی و رفتارهای تغذیه ای سالم در کارکنان و ایجاد محیط غذایی سالم در محیط کار به منظور تأمین سلامت و امنیت غذایی کارکنان برشمرد.

وی اظهار کرد: فضای محیط کار یک فرصت مهم برای اقدامات ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها به شمار می رود و با توجه به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، محیط کار باید امکان داشتن انتخاب‌های غذایی سالم را برای شاغلان فراهم آورد تا بدین ترتیب امکان بروز بیماری‌های ناشی از تغذیه ناسالم کاهش یابد.

دکتر قیامی افزود: اجرای برنامه تغذیه سالم در محیط کار که در مواردی با صرف هزینه بسیار کم هم قابلیت اجرایی دارد، می تواند بسیاری از هزینه های مستقیم و غیرمستقیم ناشی از تغذیه ناسالم در محیط کار و همچنین موارد ابتلا به بیماری های غیرواگیر را کاهش دهد.

در ادامه ی این جلسه ی توجیهی-آموزشی کارشناسان گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی ضمن مروری بر اقدامات اجرای برنامه در سال گذشته، در زمینه اهمیت، اهداف، شیوه نامه و سند اجرایی برنامه، فرایند اجرایی برنامه تغذیه سالم در محیط کار، دستورالعمل ها و چک لیست های مرتبط مطالب لازم را ارائه کردند .

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 90934
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/05/03 13:22