با حضور معاون بهداشتی دانشگاه؛
جلسه هماهنگی حمایت از سالمندان بسیار پرخطر برگزار شد
جلسه هماهنگی حمایت از سالمندان بسیار پرخطر با هدف تشریح وظایف حوزه ها و بهره مندی از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و خیرین در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در این جلسه دکتر سید محمود رضوانی – معاون بهداشتی دانشگاه- با بیان اینکه وظیفه و رویکرد حوزه ی بهداشت، رویکرد پیشگیرانه است اظهار کرد: در حوزه ی سالمندان هم می توانیم با نگاه پیشگیرانه، بروز بسیاری از بیماری ها در سنین سالمندی را کاهش دهیم.
معاون بهداشتی دانشگاه افزود: با مراقبت های به موقع می توانیم سالمندانی با احتمال بروز بیماری های کمتری در جامعه داشته باشیم و به همین منظور باید بتوانیم از همه ی ظرفیت ها برای این مهم بهره ببریم.
در ادامه ی این جلسه، دکتر غلامرضا عبدالله زاده – مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه - با اشاره به ظرفیت سارمان های مردم نهاد که در حوزه ی سالمندی فعالیت می کنند گفت: 93 سازمان مردم نهاد دارای مجوز فعالیت در حال ارائه خدمات به مردم هستند و توانمندی قابل توجهی برای کمک به حوزه ی سالمندی در این حوزه وجود دارد.
وی ادامه داد: هر نهاد یا سازمان یا فردی می تواند در حیطه ی وظایف خود، گامی برای بهبود شرایط و بسترهای ارائه ی خدمات به مردم به ویژه سالمندان بردارد و این مهم با همگرایی بیشتر تحقق یابد.
دکتر کیانوش کوچکی نژاد- مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دانشگاه – هم در این جلسه فقدان قانون حمایت از سالمندان را یادآور شد و افزود: بسیاری از سازمان ها و دستگاه ها متولی حمایت از سالمندان در امور معیشتی و رفاهی هستند اما در حوزه ی سلامت و ارائه خدمات این حوزه می توانیم از ظرفیت حضور خیرین بهره ببریم.
در این جلسه، رییس گروه سلامت میانسالان و سالمندان و کارشناس این گروه به ارائه ی گزارشی از جمعیت سالمندان پرخطر شناسایی شده استان پرداختند.
شایان ذکر است بر اساس سامانه سیب سلامت، 16/8 درصد جمعیت استان را سالمندان تشکیل می دهند و جمعیت سالمندان بسیار پرخطر شناسایی و ارزیابی شده نیازمند حمایت، بیش از 12 هزار نفر تعیین شده اند.
نظر دهید