در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
جلسه ی آموزشی برنامه ها و شاخص های گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در سال 1401
جلسه ی آموزشی برنامه ها و شاخص های گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در سال 1401 با حضور کارشناسان این گروه در شهرستان ها در محل معاونت بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای این جلسه ی اموزشی دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت بهداشتی- با اشاره به اهمیت سلامت روان در سلامت فرد و جامعه اظهار کرد: تعطیلی حوزه ی بهداشت روان و کم توجهی به ان به هیچ وجه امکان پذیر نیست زیرا بهداشت و سلامت روان در سلامت کل جامعه تاثیر مستقیم دارد.
وی با بیان اینکه باید برای سلامت و بهداشت روان انسان امروز استراتژی های جدید تدوین کرد افزود: مکلف هستیم برای نیازی که مردم احساس می کنند استراتژی های قبلی را تغییر دهیم و راهکارهای درست و دقیق را برای ارتقای شاخص های بهداشت و سلامت روان تدوین کنیم.
دکتر قیامی دوران پساکرونا را از لحاظ روانشناختی بسیار مهم دانست و گفت: با وجود اینکه شاخص های روانی قابلیت دیدن ندارند اما آثار و تبعات ان در فرد و اطرافیان و جامعه به خوبی مشهود می شود بنابراین در دوران پساکرونا توجه به بهداشت و سلامت روان بسیار حائز اهمیت است.
شهین بافته چی- مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد هم در این جلسه با برشمردن شاخص های بهداشت روان بیان کرد: شیوع کرونا باعث شد که بسیاری از شاخص های سلامت تحت تاثیر قرار گیرد.
وی تاکید کرد: در دوران پساکرونا مداخلات روانشناختی باید افزایش یابد و این مهم بر عهده ی کارشناسان حوزه ی بهداشت روان است.
در ادامه ی این جلسه ی آموزشی، کارشناسان گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی به ارائه ی مطالبی درباره ی برنامه های و شاخص های گروه رد سال 1401 پرداختند.
نظر دهید