در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
جلسه ی آموزشی طب ایرانی
جلسه آموزشی طب ایرانی دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان و گروه های مرتبط تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای این جلسه، دکتر آبتین حیدرزاده- عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص پزشکی اجتماعی- با بیان اینکه از نظر سازمان جهانی بهداشت، شناخت باورها، فرهنگ و وضعیت اجتماعی بیمار برای درمان بیماری بسیار مهم است، مطالبی درباره ی وضعیت آموزش و پژوهش طب سنتی و مکمل در جهان ارائه کرد و تفاوت علم و شبه علم را توضیح داد. وی طبابت واقعی بیمار را منوط به ارتباط عمیق با بیمار و شناخت مفاهیم و باورهای اجتماعی بیمار و رابطه بین طبیب و بیمار دانست.
دکتر محمدرضا نقی پور- عضو هیات دانشگاه و دکترای تخصصی اپیدمیولوژی- هم در این جلسه تاریخچه ی طب ایرانی از گذشته تا معاصر را تشریح کرد و از زکریا رازی و ابن سینا به عنوان دو دانشمند تاثیرگذار و مهم در طب سنتی ایرانی نام برد.
در ادامه ی این جلسه ی آموزشی، دکتر محمدرضا مسرورچهر- دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی- سه موضوع مبانی طب ایرانی، شش گانه ی تندرستی و درمان با غذا در طب ایرانی را برای پزشکان حاضر در جلسه به تفصیل توضیح داد و کاربردهای برخی اعمال یداوی در طب ایرانی را معرفی کرد و اخلاق حکیمانه و رفتار طبیبانه را تفسیر کرد.
در بخش پایانی جلسه هم دکتر شیرین پروین رو- دکترای تخصصی داروسازی سنتی- مطالب مبسوطی برای آشنایی با داروهای گیاهی و سنتی ارائه کرد.