با حضور کارشناسان تغذیه ی مراکز بهداشت سراسر استان؛
جلسه ی بازآموزی برنامه ی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید برگزار شد
جلسه ی بازآموزی برنامه ی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید، برنامه ی عملیاتی سال 1401 و مروری بر شاخص های مقایسه ای تغذیه ویژه ی کارشناسان بهبود تغذیه ی مراکز بهداشت سراسر استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ جلسه ی بازآموزی برنامه ی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید، برنامه ی عملیاتی سال 1401و مروری بر شاخص های مقایسه ای تغذیه برای کارشناسان تغذیه ی ستاد شهرستان ها و کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت سراسر استان توسط گروه بهبود تغذیه در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت بهداشتی- با اشاره به اهمیت توجه به تغذیه ی سالم، نقش کارشناسان تغذیه در مدیریت برنامه های تغذیه و بهبود شاخص ها را مهم ارزیابی کرد و رصد شاخص ها، تحلیل برنامه ها و توجه به جزئیات در محیطی ترین سطوح را یکی از ارکان مهم در دستیابی به اهداف سلامت تغذیه ای برشمرد.
وی افزود: برای حفظ شاخص های برنامه ی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در راستای جلوگیری از تبلیغات درباره ی مصرف نمک های غیراستاندارد از بستر همکاری های بین بخشی باید بهره برد.
در ادامه ی این جلسه، ضمن اشاره به وضعیت کمبود ید و اختلالات ناشی از آن در استان و کشور، دستاوردهای اجرای برنامه ی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید و آخرین دستورالعمل اجرایی پایش و فعالیت های مورد انتظار در شهرستان ها ارائه شد و با توجه به ابلاغ برنامه ی عملیاتی در سال جاری، ضمن مروری بر روند تغییرات شاخص های تغذیه ای، اهداف کمی و فعالیت های پیش بینی شده در هر برنامه برای تدوین و اجرا در شهرستان ها تشریح شد.
نظر دهید