با تاکید بر پیشگیری از ابتلا؛
جلسه ی بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو برگزار شد
جلسه ی بررسی اپیدمیولوژی و مراقبت بیماری CCHF تب خونریزی دهنده ی ویروسی کریمه کنگو با حضور کارشناسان دستگاه های ذیربط در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه- با اشاره به ویژگی های مشترک بیماری های زئونوز اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو تبعات اقتصادی بالایی دارد و می تواند تلفات انسانی داشته باشد.
وی افزود: کنترل بیماری تب کریمه کنگو نیازمند همکاری بین بخشی است تا به موقع شناسایی، کنترل و درمان شود.
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه باید آگاهی بخشی زیادی درباره ی بیماری تب کریمه کنگو برای مردم انجام شود تاکید کرد: اطلاعرسانی درباره ی چگونگی نحوه ی گزیدن کنه کریمه کنگو و راه های پیشگیری از آن و انتقال آن از دام (زمان قربانی کردن دام) به خانواده های حجاج به ویژه در زمان اعزام حاجیان و بازگشت شان به استان و همینطور ورود گسترده ی گردشگران به استان باید به طور عمومی ارائه شود.
در ادامه ی این جلسه، محمدرضا امینی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر به تبیین علائم شناسایی بیماری تب کریمه کنگو پرداخت و اقدامات موردنیاز شامل مراقبت، درمان و پیشگیری از بروز این بیماری را تشریح کرد. به گفته ی امینی، از اردیبهشت ماه گروه های پرخطر شامل دامداران، چوبداران، پزشکان، سلاخان و قصابان، بهیاران، پرستاران و کارکنان بیمارستان ها و مراکز بهداشتی، دامپزشکان و رستوران داران و کبابی ها بیش از سایرین در معرض نیش کنه کریمه کنگو و ابتلا به این بیماری هستند.
شایان ذکر است در این جلسه نمایندگان سازمان محیط زیست، اداره کل دامپزشکی استان، سازمان جهاد کشاورزی و جمعی از کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی حضور داشتند.
نظر دهید