در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد؛
پانزدهمین جلسه ی دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان
پانزدهمین جلسه ی کمیته فنی ساغ ( دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ) با حضور اعضا در سالن جلسات معاونت تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ پانزدهمین نشست سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه کمیته درون بخشی سلامت و امنیت غذایی در سال 1404 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه و سایر اعضا در سالن جلسات تشکیل شد.
در این جلسه پنج موضوع : پیشنهاد تعیین دستور برای جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت، اجرای قرارگاه جهادی بیماری های های غیرواگیر و بررسی چالش های ایدز در استان، هماهنگی در راستای تشکیل و پیگیری مصوبات کارگروه های سلامت و مجامع سلامت شهرستان ها ، اجرای برنامه نان کامل در شهرستان ها و آلاینده های زیست محیطی مطرح و گزارشی از موارد حیوان گزیدگی در استان، پشه آئدس، سلامت محصولات کشاورزی ارائه شد که درباره ی محورهای آموزش و فرهنگ سازی، اطلاع رسانی در امر سلامت، کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح تولید و عرضه و فروش، عرضه مواد غذایی در دستفروشی ها و ون کافه ها، مدیریت پسماند، چالش ها و مشکلات در حوزه سلامت، حمایت و آموزش گروه های مردم نهاد در امر سلامت، سرطان ها و بیماری های های غیر واگیر، برنامه ملی فرهنگ و سواد تغذیه ای، مطالبه گری و حمایت طلبی از دستگاه ها و سازمانها برای ارتقاء سلامت و نقش همکاری های برونبخشی در ارتقای سلامت بحث و تبادل نظر شد.


نظر دهید