در راستای اجرای پویش ملی تغذیه سالم؛
کارگاه آموزشی « الگوی صحیح مصرف روغن ها » برگزار شد
کارگاه آموزشی « الگوی صحیح مصرف روغن ها » همزمان با اجرای پویش ملی تغذیه ویژه پزشکان و کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی « الگوی صحیح مصرف روغن ها » به مناسبت پویش ملی تغذیه ی سالم که از 17 آذر تا 30 آذر با شعار « روغن مناسب، تغذیه سالم، خانواده سالم » با حضور پزشکان، کارشناسان مسئول بهداشت محیط ستاد، کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ها برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، مرسده رشیدی نژاد- رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی- با بیان اینکه طی سال های گذشته تلاش فراوانی برای حذف روغن جامد از سفره های مردم شد، تاثیر روغن های خوراکی در سلامت فرد را یادآور شد.
وی افزود: طبق آمارهای موجود، بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، یکی از اولین علل مرگ و میر در کشور و استان گیلان است در حالیکه با تغذیه درست و سالم می توان از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد.
رشیدی نژاد انواع روغن های خوراکی را معرفی کرد و ارتباط مصرف روغن ها با بیماری های مختلف را توضیح داد.
در ادامه ی کارگاه، دکتر علیرضا سعیدی- رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی- به مبحث آلودگی روغن ها پرداخت و آزاده نبی زاده- کارشناس گروه بهبود تغذیه ی معاونت بهداشتی- نحوه انتخاب، نگهداری و پسماند روغن های خوراکی را تشریح کرد و باورهای نادرست درباره ی چربی ها و روغن ها را مورد توجه قرار داد که باید با پاسخ های علمی برای مردم شفاف سازی کرد.
شایان ذکر است پویش ملی تغذیه ی سالم امسال با شعار « روغن مناسب، تغذیه سالم، خانواده سالم » از 17 آذر تا 30 آذر در سراسر کشور با هدف آگاهی بخشی به مردم گرامی داشته می شود.
نظر دهید