به مناسبت روز جهانی قلب؛
کارگاه آموزشی بیماری های قلبی و عروقی برگزار شد
به مناسبت روز جهانی قلب، کارگاه آموزشی بیماری های قلبی و عروقی ( قلبی و خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون بالا) برای پزشکان مراکز بهداشتی و کارشناسان گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر شهرستان ها در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای این کارگاه آموزشی، دکتر غلامرضا صادقی- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر- با بیان اینکه روزانه 23 تا 25 نفر در استان بر اثر بیماری های قلبی و عروقی جان خود را از دست می دهند، بر اهمیت خطرسنجی این بیماری ها در مراکز بهداشتی تاکید کرد.
وی افزود: چاقی، تغذیه نامناسب و عدم فعالیت بدنی در افراد، زمینه بروز فشار خون بالا و دیابت را مهیا می کند در حالی که با توجه به این موارد و انجام خطرسنجی و آگاهی بخشی می توان از بروز بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.
در ادامه ی کارگاه، دکتر فائزه پورمدیر- کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر- رویکردهای موثر برای کاهش بار بیماری های غیرواگیر را تشریح کرد و گفت: هدف از خطرسنجی علاوه بر شناسایی افراد مبتلا به بیماری های فشار خون بالا و دیابت، آگاهی بخشی به افراد برای پیشگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی و آموزش است.
وی شاخص های مورد استفاده برای خطرسنجی را توضیح داد و بر همت پزشکان مراکز بهداشتی برای اجرای خطرسنجی سکته های قلبی و عروقی تاکید کرد.