• 1402/04/04 - 13:52
  • تعداد بازدید خبر : 308
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
با محوریت بیماری وبا؛

کارگاه آموزشی مدیریت طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا برگزار شد

کارگاه آموزشی مدیریت طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا با محوریت بیماری وبا در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ با توجه به اهمیت بیماری های منتقله از طریق آب و غذا و گرم شدن هوا و احتمال بروز طغیان این بیماری ها، کارگاه آموزشی مدیریت طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا با محوریت بیماری وبا در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در بخش نخست این کارگاه که با هدف تقویت نظام مراقبت بیماری وبا با حضور کارشناسان گروه های پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر و بهداشت محیط برگزار شد، محمدرضا امینی_رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر _به تبیین RRT در مدیریت طغیان ها و بیماری وبا پرداخت.

دکتر علیرضا سعیدی _ رییس گروه سلامت محیط _ جایگاه و اهمیت بهداشت آب و غذا در نظام مراقبت بیماری وبا را توضیح داد و عباس پله _کارشناس بیماری های منتقله از آب و غذا_ با نگاهی به آمار و عملکرد سال های گذشته در حوزه ی مدیریت طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، اپیدمیولوژی و نظام مراقبت بیماری وبا را تشریح کرد.

در بخش دوم کارگاه هم مهناز کریم پور_ کارشناس سلامت محیط _ به مبحث کنترل بیماری های منتقله از آب پرداخت و حسن رفعتی_ کارشناس آزمایشگاه_ تشخیص آزمایشگاهی در بیماری وبا را توضیح داد. کنترل بیماری های منتقله از غذا هم توسط فاطمه محمودپور_ کارشناس سلامت محیط_ در بخش پایانی کارگاه برای کارشناسان حاضر تبیین شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 106506
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/04/04 13:52