• 1401/03/11 - 08:09
  • تعداد بازدید خبر : 135
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

کاهش مصرف شیر منجر به بروز بیماری های متعدد در افراد می شود

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان همزمان با اول ژوئن (11 خرداد- روز جهانی شیر) بر افزایش سرانه ی مصرف شیر و محصولات لبنی در جامعه تاکید و بیان کرد: کاهش مصرف شیر منجر به بروز بیماری های متعدد در افراد جامعه می شود.

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ دکتر اسماعیل نورصالحی هدف از برگزاری روز جهانی شیر را ترویج فرهنگ مصرف آن در سطح جامعه، بهبود رشد کودکان و نوجوانان و پیشگیری از پوکی استخوان که هزینه های درمانی زیادی به کشورها تحمیل می کند عنوان کرد و گفت: مصرف این محصول مغذی به عنوان یک غذای کامل در همه گروه های سنی به ویژه کودکان و نوجوانان، مادران باردار و سالمندان و بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و سرطان توصیه می شود.

وی افزود: در کشور ما نتایج بررسی های مصرف غذایی خانوارهای کشور حاکی از آن است که متوسط سرانه مصرف شیر بسیار کمتر از متوسط سرانه جهانی است و این روند متاسفانه می تواند زمینه ساز شیوع بیماری های فشار خون بالا، سرطان، پوکی استخوان و حتی شکستگی های متعدد استخوانی شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه کاهش مصرف شیر در جامعه می تواند منجر به کوتاهی قد نسل جدید شود تصریح کرد: علاوه بر عوامل اقتصادی، فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه هم از دلایل اصلی کاهش سرانه مصرف شیر در کشور به شمار می رود.

وی روز جهانی شیر را فرصت مناسبی برای اطلاعرسانی درباره ی اهمیت مصرف آن در ارتقای شاخص های سلامت جامعه دانست و افزود: آگاهی بخشی درباره ی اهمیت مصرف شیر و انواع محصولات لبنی در مدارس، مهدهای کودک و جامعه می تواند سلامت جامعه ایرانی را تضمین کند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 88536
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/03/11 08:09