• 1403/09/06 - 11:54
  • تعداد بازدید خبر : 117
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
با شعار « روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم »؛

کمیته بین بخشی اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری تشکیل جلسه داد

در راستای اجرای پویش ملی تغذیه ی سالم ( از 17 تا 30 آذر)، کمیته بین بخشی جهت هماهنگی اجرای این پویش با شعار « روغن مناسب ، غذای سالم، خانواده سالم » و حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط و بخش خصوصی به همت گروه بهوبد تغذیه معاونت تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛  دکتر سید محمود رضوانی- معاون بهداشتی دانشگاه- در این جلسه با بیان اینکه گیلان از چاق ترین استان های کشور است به تاثیر تغذیه در بروز بیماری ها و نقش آن در مرگ و میر اشاره کرد.

وی اظهار کرد: متاسفانه سه چهارم مرگ ها به دلیل بروز بیماری های قلبی و عروقی رخ می دهد که تغذیه نادرست در بروز این بیماری ها نقش مهمی ایفا می کند.

معاون بهداشتی دانشگاه افزود: تغییر در عادات غذایی بسیار سخت اما امکانپذیر است و این مهم با کمک رسانه ها و سایر دستگاه ها محقق می شود.

دکتر رضوانی با اشاره به انواع روغن های خوراکی که در پخت و پز خانگی و همینطور رستوران ها و فست فودها استفاده می شود عنوان کرد: امسال پویش ملی تغذیه سالم بر روی روغن های خوراکی متمرکز شده و باید به مردم این آگاهی و اموزش ارائه شود که از چه نوع روغنی برای پخت و پز استفاده کنند که غذایی سالم تر را تهیه و مصرف کنند.

به گفته ی وی، شعار امسال پویش ملی تغذیه سالم « روغن مناسب ، غذای سالم، خانواده سالم » نامگذاری شده است که به سهم بزرگ روغن در غذاها و تاثیر آن بر سلامتی تاکید دارد.

در ادامه ی این جلسه، نمایندگان شهرداری رشت، آموزش و پرورش استان، سازمان صمت، سازمان بهزیستی، نماینده اصناف و فعالان بخش خصوصی تولیدکننده روغن های خوراکی در استان به ارائه ی نظرات و پیشنهادات خود برای اجرای هر چه بهتر پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری پرداختند.

شایان ذکر است پویش ملی تغذیه ی سالم، هر ساله از سال 1389 با تمرکز بر روی یک موضوع محوری در تغذیه با اطلاعرسانی و آموزش همگانی برگزار می شود.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 132214
کلمات کلیدی
مائده اسفند مز
خبرنگار

مائده اسفند مز

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/09/06 11:54