با هدف آمادگی بیشتر؛
کمیته درونبخشی مدیریت نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا تشکیل جلسه داد
جلسه ی کمیته درونبخشی مدیریت نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا با تاکید بر بیماری وبا در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ با توجه به اهمیت لزوم هماهنگی واحدهای فنی در مدیریت و مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا و همزمان با شروع ماه های گرم سال و احتمال افزایش بروز موارد بیماری و طغیان این قبیل بیماری ها، کمیته درونبخشی مدیریت نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور مدیران گروه ها در سالن کنفرانس معاونت تشکیل جلسه داد.
در این جلسه، دکتر حجت نجف زاده- معاون اجرایی معاونت بهداشتی- با اشاره به امکان سرایت سریع و گسترده ی بیماری های منتقله از آب و غذا مانند وبا اظهار کرد: هدف از تشکیل این کمیته، آمادگی بیشتر برای مواقعی است که بروز بیماری های منتقله از آب و غذا رخ دهد.
وی افزود: اگرچه نسبت به گذشته احتمال بروز وبا کاهش یافته اما باید همواره هوشیاری لازم برای احتمال بروز این بیماری و سایر بیماری های منتقله از آب و غذا را داشته باشیم.
در ادامه ی جلسه، محمدرضا امینی- رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر- با بیان اینکه بروز بیماری های منتقله از آب و غذا در استان به دلیل گردشگرپذیری بالای آن همواره وجود دارد، بر افزایش آگاهی بخشی به مردم و همراهی سایر دستگاه ها برای مقابله با این بیماری ها تاکید کرد.
وی گفت: باید گلوگاه های شناخت و کشف بیماری ها را تقویت کنیم و این مهم در کنار تشدید نظارت ها بر رستوران ها، مراکز تهیه و توزیع غذا و یخ، فرودگاه ها ترمینال های مسافربری، با آموزش مردم رقم می خورد.
در ادامه ی جلسه کمیته ی درونبخشی مدیریت نظام مراقبت بیماری های منتقله از آب و غذا، عباس پله- کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر- اهداف و چگونگی نظام مراقبت کشوری بیماری های منتقله از آب و غذا را تشریح کرد و راهبردهای تشدید برنامه مراقبت های بیماری های قابل انتقال از طریق آب و غذا به ویژه بیماری وبا را توضیح داد.
نظر دهید