کمیته ی استانی بهبود تغذیه و سلامت جوانان تشکیل شد
در راستای اهمیت ارتقای وضعیت سلامت تغذیه ای افراد جامعه از جمله گروه سنی جوانان به ویژه در مراکز جمعی مانند دانشگاه ها و پادگان ها، کمیته ی بین بخشی استانی ارتقای آگاهی تغذیه ای جوانان و دانشجویان توسط گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی تشکیل جلسه داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ در ابتدای این جلسه که با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی و نمایندگانی از فرماندهی نیروی انتظامی و نیروی دریایی استان، دانشگاه فرهنگیان، اداره تغذیه معاونت های فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد رشت و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، گروه های سلامت محیط و آموزش و ارتقای سلامت تشکیل شد، دکتر سید محمود رضوانی با اشاره به اهمیت تغذیه ی درست در سلامت آینده سازان کشور اظهار کرد: نهادینه کردن فرهنگ تغذیه درست باید از مهدهای کودک و مدارس آغاز شود زیرا سلامت دوره جوانی در گروی توجه به سلامت دوران کودکی و نوجوانی است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه افزود: جوانان محرکه ی تولید و توسعه ی کشور هستند و نطارت بر تغذیه ی درست آن ها می تواند تضمین کننده ی سلامت جامعه و پیشرفت و توسعه ی آن باشد.
دکتر رضوانی با اشاره به بروز چاقی در جمعیت استان گیلان گفت: متاسفانه گروه سنی 12 سال به بالای استان گیلان از لحاظ اضافه وزن و چاقی، در راس استان های کشور قرار دارد و تغذیه ی ناصحیح از عوامل موثر در بروز بیماری هایی مانند سرطان، دیابت و فشار خون بالا است.
وی با بیان اینکه باید هر چه سریعتر برای پیشگیری از بروز بیماری های غیرواگیر در سنین بالاتر در سطح استان نسبت به اطلاعرسانی و اجرای تغذیه ی سالم و صحیح اقدام کنیم گفت: باید بتوانیم نظارت درستی بر تغذیه ی جوانان در دانشگاه ها و مراکز اموزشی و پادگان ها داشته باشیم و این مهم با همکاری و همراهی همه ی سازمان ها و دستگاه های مرتبط محقق می شود.
در ادامه ی این جلسه، پس از مرور شاخص ها و وضعیت تغذیه جوانان در سطح کشور و استان و اقدامات مشترک انجام یافته در طی سال گذشته توسط گروه بهبود تغذیه، اعضای حاضر در جلسه در زمینه نحوه ارائه خدمات تغذیه در حوزه تحت پوشش خود مطالبی را عنوان کردند و در زمینه نحوه تداوم همکاری ها به منظور آموزش در حوزه سلامت به ویژه در زمینه تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای کارکنان ستادی، دانشجویان، سربازان و دست اندرکاران تهیه و طبخ درست غذا و افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی، بازدید و نظارت بر مراکز تهیه و طبخ در مراکز یادشده مباحثی مطرح و در نهایت با توجه به شرح وظایف و ظرفیت های موجود، تصمیمات لازم اتخاذ شد.