گرامیداشت روز جهانی غذا در معاونت بهداشتی دانشگاه
با صرف صبحانه ی سالم، روز جهانی غذا با حضور کارکنان در معاونت بهداشتی دانشگاه گرامی داشته شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ به مناسبت روز جهانی غذا-16 اکتبر- سفره ی صبحانه ی سالم در محل معاونت بهداشتی برای کارکنان برپا شد.
در این مراسم که همزمان با هفته ی ملی سلامت بانوان اجرا شد، کارکنان شاغل در معاونت بهداشتی در کنار هم صبحانه ی سالم دریافت کرده و روز جهانی غذا را با مواد غذایی سالم گرامی داشتند.
نظر دهید