در معاونت بهداشتی دانشگاه؛
کمیته استانی برنامه حمایت تغذیه ای کودکان زیر پنج سال و مادران مبتلا به سوءتغذیه تشکیل جلسه داد
کمیته استانی برنامه « حمایت تغذیه ای کودکان زیر پنج سال و مادران باردار و شیرده مبتلا به سوء تغذیه نیازمند با جلب مشارکت اجتماعی و خیرین حوزه سلامت» تشکیل جلسه داد.
با تاکید بر احیای برنامه ی تشخیص و درمان؛
کمیته درونبخشی مدیریت بیماری سل تشکیل شد
کمیته درونبخشی مدیریت بیماری سل با تاکید بر احیای برنامه ی تشخیص و درمان در محل معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل جلسه داد.
گرامیداشت روز جهانی غذا در معاونت بهداشتی دانشگاه
با صرف صبحانه ی سالم، روز جهانی غذا با حضور کارکنان در معاونت بهداشتی دانشگاه گرامی داشته شد.
در معاونت بهداشتی دانشگاه؛
کارگاه آموزشی سلامت گوش و شنوایی برگزار شد
به همت گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیرواگیر، کارگاه آموزشی سلامت گوش و شنوایی با حضور کارشناسان شهرستان ها در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
معاون بهداشتی دانشگاه با گرامیداشت روز جهانی کاهش خطر بلایا تاکید کرد:
هشدار سریع از عوامل اصلی در کاهش ریسک حوادث و بلایا است
معاون بهداشتی دانشگاه با بیان شعار روز جهانی کاهش خطر بلایا در سال 2022 گفت: هشدار سریع یکی از عوامل اصلی برای کاهش ریسک حوادث و بلایا است.
جلسه ی هم اندیشی اجرای برنامه مراقبت و پیشگیری از بیماری های واگیر برگزار شد
در راستای برنامه مراقبت و پیشگیری از بیماری های واگیر، جلسه هم اندیشی با حضور کارشناسان مسئول بیماری های واگیر شهرستان های تابعه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
با حضور مدیران و نمایندگان معاونت های دانشگاه؛
جلسه ی هماهنگی کمیته ی اجرایی هفته ی ملی سلامت بانوان ایران تشکیل شد
جلسه ی هماهنگی کمیته ی اجرایی هفته ی ملی سلامت بانوان ایران (سبا) که از 24 تا 30 مهر ماه گرامی داشته می شود، در محل معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی اجرای مرحله ی دوم پیمایش ملی ارزیابی تداوم ارائه ی خدمات سلامت در کووید-19
کارگاه آموزشی اجرای مرحله ی دوم پیمایش ملی ارزیابی تداوم ارائه ی خدمات سلامت در کووید-19 در محل معاونت بهداشتی برگزار شد.
در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی «مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران خدمات خارج بیمارستانی »
با هدف بهبود کیفیت مراقبت های مادران، کارگاه آموزشی « مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران خدمات خارج بیمارستانی » در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
با برگزاری صبحانه ی سالم به صرف تخم مرغ؛
روز جهانی تخم مرغ در ستاد معاونت بهداشتی دانشگاه گرامی داشته شد
با برگزاری صبحانه ی سالم به صرف تخم مرغ در بین همکاران ستاد معاونت بهداشتی دانشگاه، روز جهانی این ماده ی غذایی ارزشمند گرامی داشته شد.